Oferte fierbinţi 2016, Oferte last minute | itravel.md | Oferte Agenții de Turism din Chișinău


You are here

Oferte fierbinţi 2016, Oferte last minute

Tel Aviv ( ebraica=Muntele Primaverii) este, dupa Ierusalim, cel mai mare oras din Israel, centru economic, de afaceri si cultural al tarii. Este un oras cu un ritm de viata alert si cu multe locuri de agrement.
Agenția de turism "Enjoytravel" te invită la cel mai așteptat eveniment al anului "Summer Fever 2017", vină alături de cei mai faimoși și îndrăgiți cântăreți.
Maldive este o destinatie exotica unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stres, o destinatie romantica unde te poti regasi pe tine si pe cel de langa tine.
Zornitsa Sands 4* (Sv.Vlas) FB- 284 euro Azalia Hotel & Spa (4*)- All - 324 euro Astera 4*(Golden Sands)- All -  319 euro Kaliakra Palace 4* (Golden Sands )- Ual -397 euro Grifid Hotel Foresta 3*+ (Golden Sands) -UAl- 376 euro Prețul include: 
Barcelona este probabil cel mai îndrăgit oraș din lume iar unii ar spune că este orașul perfect! Îndrăgită de cei tineri și cei mai în vârsta, de cei ce caută luxul sau cei care călătoresc cu rucsacul în spate, de cei care fac turism cultural sau cei care caută viața de noapte, Barcelona este orașul în care și-ar dori să traiască mare parte dintre cei care au vizitat-o.
Rhodos este cea mai mare insula din grupul de insule Dodecanese si se afla in Marea Egee, faimoasa pentru turnurile sale medievale si fortificatiile orasului vechi.  Orasul Rhodos este foarte verde si curat, cu multe parcuri cu copaci vechi maiestuosi ce iti taie rasuflarea. 
Muntenegru, o țară mică extraordinar de impresionantă cu doar o suprafață de 13.812 km 2, care iți oferă o atmosferă autentică, oameni extrem de prietenoși, peisaje miraculoase, munte, mare și locuri unice.
Cine nu îşi doreşte o vacanţă în care pur şi simplu tot sejurul să se relaxeze, să se lase purtat de vise pe sezlonguri, sub umbreluţele colorate, ascultând valurile Mării Mediteraneane care se sparg de ţărm   EnjoyTravel Chișinău va propune următoarele: RELAX INFOTUR-1 în perioada 15.04-21.04

Pages