Excursii in Moldova | itravel.md | Oferte Agenții de Turism din Chișinău


You are here

Excursii in Moldova

Pentru excursie cu degustare de vinuri în cramele din Cricova apelaţi cu încredere echipa noastră. Organizăm tururi vinicole şi asigurăm transport.
250 MDL
Amatorii de a explora adâncimi o pot face şi în ţara noastră. Grota de la Criuleni, a doua ca mărime din Moldova, este numai bună pentru cei care vor să intre în rolul celebrului erou Indiana Jones.
150 MDL
Va propun traseul touristic. ORHEIUL VECHI + TIPOVA+ SAHARNA
260 MDL
Codrii sunt un fenomen natural unic.
180 MDL
Cea mai mare rezervatie stiintifica din Moldova se gaseste in lunca Prutului de Mijloc, intr-o zona cunoscuta drept “Padurea Domneasca”, la aproximativ 185
400 MDL
Cetatea, tiganii şi piatra de Cosăuţi sunt primele trei lucruri care ne vin în minte atunci când rostim denumirea acestui oraş. Numai că Soroca înseamnă mult mai mult.
260 MDL
Mănăstirea Căpriana. A fost fondată în anul 1420, reconstruită în anul 1989. Se află în satulCăpriana, raionul Străşeni, pe malul lacului Işnovăţ, la 35 de km de Chișinău. Este una dintre cele mai vechi mănăstiri ale Moldovei.
Mileștii Mici este o localitate situată la 20km la sud de Chişinău, în Raionul Ialoveni, Republica Moldova. Localitatea a devenit faimoasă pentru colecţia sa de vinuri (Colecţia de Aur).
250 MDL